Sunday, February 27, 2011

Fresh & Organic 7

Coming to you this week on Sunday - the vegetable box! It waited in all its freshness for my arrival on the balcony last night. I had no problems finishing the last one, bar three apples! And now?



Fruit: two kinds of oranges (blood and juice), apples, pears

Vegetables: potatoes, carrots, red pepper, batavia lettuce, mushrooms, zucchini/courgettes, tomatoes, kohlrabi, broccoli, parsley root, cucumbers and mangold (also known as chard, Swiss chard, silver beet, leaf beet, white beet, mangel, perpetual spinach, spinach beet, crab beet and seakale beet - did you know this?)

1 comment:

Anonymous said...

Mangold kannst du genau so verarbeiten wie Spinat. Schmeckt nur besser. ;-) Also als Rahm"spinat" oder als Füllung in Blätterteigteilchen...
Ich bin neidisch auf deine Kisten...
Vielleicht sollte ich mir mal einen Spaß draus machen und jede Woche auf dem Markt den Inhalt deiner Kiste nachkaufen. Ist dann quasi selbst eingekauft aber fremdausgesucht.

Gruß Stefanie